info@yoursite.com 02 / 3111-544

куќа во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Куќа во нас Соње
€ 150000

Се продава Куќа во нас. Соње

Соби 4 Квадратура 7000m2
Се издава Куќа во нас Тафталиџе 1
€ 3000

Се издава Куќа во нас. Тафталиџе 1

Соби 5 Квадратура 480m2
Се издава Куќа во нас Соње
€ 1400

Се издава Куќа во нас. Соње

Соби 5 Квадратура 260m2
Се продава Куќа во нас Влае
€ 185000

Се продава Куќа во нас. Влае

Соби 5 Квадратура 165m2
Се издава Куќа во нас Жданец
€ 2000

Се издава Куќа во нас. Жданец

Соби 5 Квадратура 330m2
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 2500

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 600m2
Се издава Куќа во нас Козле
€ 1450

Се издава Куќа во нас. Козле

Соби 5 Квадратура 220m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 245000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 0 Квадратура 170m2
Се издава Куќа во нас Влае
€ 500

Се издава Куќа во нас. Влае

Соби 4 Квадратура 160m2
Се продава Куќа во нас КВода
€ 690000

Се продава Куќа во нас. К.Вода

Соби 5 Квадратура 312m2
Се продава Куќа во нас Водно
€ 703000

Се продава Куќа во нас. Водно

Соби 6 Квадратура 350m2
Се издава Куќа во нас Водно
€ 450

Се издава Куќа во нас. Водно

Соби 2 Квадратура 70m2