info@yoursite.com 02 / 3111-544

куќа во Бардовци

Добијте понуда од агент
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 2500

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 600m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 245000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 0 Квадратура 170m2
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 1000

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 400m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 1050000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 413m2
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 4000

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 413m2
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 2800

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 380m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 300000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 250m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 980000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 450m2
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 4000

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 565m2
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 314000

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 220m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 550000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 0 Квадратура 400m2
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 1500

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 190m2