info@yoursite.com 02 / 3111-544

плац во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Плац во нас Лисиче
€ 52000

Се продава Плац во нас. Лисиче

Соби 15 Квадратура 3500m2
Се продава Плац во нас Злокуќани
€ 627760

Се продава Плац во нас. Злокуќани

Соби 13 Квадратура 8968m2
Се продава Плац во нас Волково
€ 17000

Се продава Плац во нас. Волково

Соби 0 Квадратура 378m2
Се продава Плац во нас Други
€ 35000

Се продава Плац во нас. Други

Соби 0 Квадратура 3450m2
Се продава Плац во нас Сингелиќ
€ 55000

Се продава Плац во нас. Сингелиќ

Соби 15 Квадратура 995m2
Се продава Плац во нас Жданец
€ 59000

Се продава Плац во нас. Жданец

Соби 13 Квадратура 372m2
Се издава Плац во нас Илинден
€ 1

Се издава Плац во нас. Илинден

Соби 14 Квадратура 45000m2
Се продава Плац во нас Сопиште
€ 65000

Се продава Плац во нас. Сопиште

Соби 0 Квадратура 2088m2
Се продава Плац во нас Волково
€ 55000

Се продава Плац во нас. Волково

Соби 0 Квадратура 800m2
Се продава Плац во нас ЃПетров
€ 37000

Се продава Плац во нас. Ѓ.Петров

Соби 0 Квадратура 266m2
Се продава Плац во нас ЃПетров
€ 43000

Се продава Плац во нас. Ѓ.Петров

Соби 0 Квадратура 336m2
Се продава Плац во нас Нерези
€ 275000

Се продава Плац во нас. Нерези

Соби 0 Квадратура 2200m2