info@yoursite.com 02 / 3111-544

недвижности во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Стан во нас Петровец
€ 61500

Се продава Стан во нас. Петровец

Соби 2 Квадратура 52m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 400

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 75m2
Се продава Стан во нас Центар
€ 153000

Се продава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 75m2
Се продава Стан во нас Автокоманда
€ 27000

Се продава Стан во нас. Автокоманда

Соби 0 Квадратура 24m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 500

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 80m2
Се издава Куќа во нас Козле
€ 1450

Се издава Куќа во нас. Козле

Соби 5 Квадратура 220m2
Се издава Стан во нас Аеродром
€ 250

Се издава Стан во нас. Аеродром

Соби 3 Квадратура 82m2
Се продава Плац во нас Лисиче
€ 52000

Се продава Плац во нас. Лисиче

Соби 15 Квадратура 3500m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 245000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 0 Квадратура 170m2
Се издава Стан во нас Аеродром
€ 300

Се издава Стан во нас. Аеродром

Соби 0 Квадратура 55m2
Се продава Стан во нас ЃПетров
€ 41000

Се продава Стан во нас. Ѓ.Петров

Соби 1 Квадратура 57m2
Се продава Стан во нас Железара
€ 72000

Се продава Стан во нас. Железара

Соби 3 Квадратура 72m2