info@yoursite.com 02 / 3111-544

недвижности во Скопје

Добијте понуда од агент
Се издава Стан во нас Аеродром
€ 340

Се издава Стан во нас. Аеродром

Соби 2 Квадратура 45m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 650

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 98m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 550

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 88m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 800

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 100m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 700

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 70m2
Се продава Стан во нас Петровец
€ 61500

Се продава Стан во нас. Петровец

Соби 2 Квадратура 52m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 400

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 75m2
Се издава Стан во нас Аеродром
€ 300

Се издава Стан во нас. Аеродром

Соби 0 Квадратура 55m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 500

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 80m2
Се издава Куќа во нас Козле
€ 1450

Се издава Куќа во нас. Козле

Соби 5 Квадратура 220m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 245000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 0 Квадратура 170m2
Се издава Стан во нас Аеродром
€ 250

Се издава Стан во нас. Аеродром

Соби 2 Квадратура 41m2