info@yoursite.com 02 / 3111-544

недвижности во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Плац во нас Лисиче
€ 52000

Се продава Плац во нас. Лисиче

Соби 15 Квадратура 3500m2
Се продава Стан во нас ЃПетров
€ 41000

Се продава Стан во нас. Ѓ.Петров

Соби 1 Квадратура 57m2
Се издава Стан во нас Водно
€ 200

Се издава Стан во нас. Водно

Соби 3 Квадратура 70m2
Се продава Стан во нас Центар
€ 99000

Се продава Стан во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 46m2
Се продава Стан во нас КВода
€ 114500

Се продава Стан во нас. К.Вода

Соби 3 Квадратура 78m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 550

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 3 Квадратура 70m2
Се издава Стан во нас НЛисиче
€ 450

Се издава Стан во нас. Н.Лисиче

Соби 3 Квадратура 73m2
Се продава Стан во нас Железара
€ 93000

Се продава Стан во нас. Железара

Соби 3 Квадратура 70m2
Се продава Стан во нас Центар
€ 55000

Се продава Стан во нас. Центар

Соби 0 Квадратура 24m2
Се продава Стан во нас КВода
€ 70000

Се продава Стан во нас. К.Вода

Соби 2 Квадратура 47m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 500

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 1 Квадратура 30m2