info@yoursite.com 02 / 3111-544

станови во Капиштец

Добијте понуда од агент
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 350

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 54m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 850

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 4 Квадратура 99m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 450

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 75m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 350

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 68m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 400

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 75m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 500

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 1 Квадратура 30m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 400

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 55m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 320

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 80m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 950

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 122m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 550

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 72m2
Се продава Стан во нас Капиштец
€ 190000

Се продава Стан во нас. Капиштец

Соби 4 Квадратура 92m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 420

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 90m2