info@yoursite.com 02 / 3111-544

станови во Тафталиџе 1

Добијте понуда од агент
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 350

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 2 Квадратура 65m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 550

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 3 Квадратура 70m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 750

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 4 Квадратура 115m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 550

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 2 Квадратура 80m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 600

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 3 Квадратура 72m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 350

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 2 Квадратура 50m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 400

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 2 Квадратура 55m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 420

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 3 Квадратура 73m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 600

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 4 Квадратура 120m2
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 133000

Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 3 Квадратура 74m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 400

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 0 Квадратура 76m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 400

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 2 Квадратура 64m2