info@yoursite.com 02 / 3111-544

станови во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Стан во нас Карпош 4
€ 95000

Се продава Стан во нас. Карпош 4

Соби 2 Квадратура 74m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 350

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 52m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 600

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 106m2
Се продава Стан во нас Аеродром
€ 98950

Се продава Стан во нас. Аеродром

Соби 3 Квадратура 76m2
Се издава Стан во нас Аеродром
€ 300

Се издава Стан во нас. Аеродром

Соби 2 Квадратура 40m2
Се продава Стан во нас Чаир
€ 62000

Се продава Стан во нас. Чаир

Соби 2 Квадратура 66m2
Се продава Стан во нас Влае
€ 130000

Се продава Стан во нас. Влае

Соби 4 Квадратура 82m2
Се продава Стан во нас Сингелиќ
€ 50000

Се продава Стан во нас. Сингелиќ

Соби 2 Квадратура 62m2
Се продава Стан во нас Аеродром
€ 105000

Се продава Стан во нас. Аеродром

Соби 2 Квадратура 77m2
Се продава Стан во нас Аеродром
€ 137000

Се продава Стан во нас. Аеродром

Соби 4 Квадратура 84m2
Се продава Стан во нас Аеродром
€ 86000

Се продава Стан во нас. Аеродром

Соби 2 Квадратура 56m2
Се издава Стан во нас Карпош 1
€ 420

Се издава Стан во нас. Карпош 1

Соби 3 Квадратура 67m2