info@yoursite.com 02 / 3111-544

станови во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Стан во нас Центар
€ 105500

Се продава Стан во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 43m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 265

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 0 Квадратура 29m2
Се издава Стан во нас Карпош 4
€ 260

Се издава Стан во нас. Карпош 4

Соби 2 Квадратура 57m2
Се продава Стан во нас КВода
€ 80000

Се продава Стан во нас. К.Вода

Соби 3 Квадратура 58m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 550

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 2 Квадратура 80m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 400

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 60m2
Се издава Стан во нас Козле
€ 300

Се издава Стан во нас. Козле

Соби 2 Квадратура 61m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 400

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 55m2
Се продава Стан во нас НЛисиче
€ 90500

Се продава Стан во нас. Н.Лисиче

Соби 3 Квадратура 74m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 650

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 81m2
Се продава Стан во нас Аеродром
€ 59500

Се продава Стан во нас. Аеродром

Соби 0 Квадратура 29m2
Се издава Стан во нас Капиштец
€ 320

Се издава Стан во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 80m2