info@yoursite.com 02 / 3111-544

куќа во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Куќа во нас Сингелиќ
€ 90000

Се продава Куќа во нас. Сингелиќ

Соби 0 Квадратура 85m2
Се продава Куќа во нас Бардовци
€ 1050000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 413m2
Се издава Куќа во нас Бардовци
€ 4000

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 413m2
Се издава Куќа во нас Црниче
€ 3500

Се издава Куќа во нас. Црниче

Соби 5 Квадратура 519m2
Се продава Куќа во нас Пинтија
€ 123000

Се продава Куќа во нас. Пинтија

Соби 4 Квадратура 140m2
Се продава Куќа во нас Визбегово
€ 88000

Се продава Куќа во нас. Визбегово

Соби 4 Квадратура 110m2
Се издава Куќа во нас Водно
€ 2500

Се издава Куќа во нас. Водно

Соби 4 Квадратура 260m2
Се издава Куќа во нас Соње
€ 1

Се издава Куќа во нас. Соње

Соби 5 Квадратура 250m2
Се продава Куќа во нас Радишани
€ 62000

Се продава Куќа во нас. Радишани

Соби 5 Квадратура 163m2
Се продава Куќа во нас Центар
€ 77000

Се продава Куќа во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 60m2
Се издава Куќа во нас Влае
€ 900

Се издава Куќа во нас. Влае

Соби 5 Квадратура 100m2
Се продава Куќа во нас Драчево
€ 125000

Се продава Куќа во нас. Драчево

Соби 4 Квадратура 207m2