info@yoursite.com 02 / 3111-544

плац во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Плац во нас Сингелиќ
€ 55000

Се продава Плац во нас. Сингелиќ

Соби 15 Квадратура 995m2
Се продава Плац во нас ЃПетров
€ 34000

Се продава Плац во нас. Ѓ.Петров

Соби 0 Квадратура 266m2
Се продава Плац во нас Визбегово
€ 232590

Се продава Плац во нас. Визбегово

Соби 14 Квадратура 7753m2
Се продава Плац во нас Визбегово
€ 0

Се продава Плац во нас. Визбегово

Соби 0 Квадратура 7753m2
Се продава Плац во нас Визбегово
€ 335599

Се продава Плац во нас. Визбегово

Соби 0 Квадратура 9399m2
Се продава Плац во нас Сопиште
€ 65000

Се продава Плац во нас. Сопиште

Соби 0 Квадратура 2088m2
Се продава Плац во нас ЃПетров
€ 42000

Се продава Плац во нас. Ѓ.Петров

Соби 0 Квадратура 336m2
Се продава Плац во нас ЃПетров
€ 39000

Се продава Плац во нас. Ѓ.Петров

Соби 0 Квадратура 396m2
Се продава Плац во нас Волково
€ 17000

Се продава Плац во нас. Волково

Соби 0 Квадратура 387m2
Се продава Плац во нас Соње
€ 28000

Се продава Плац во нас. Соње

Соби 0 Квадратура 850m2
Се продава Плац во нас Сопиште
€ 72000

Се продава Плац во нас. Сопиште

Соби 0 Квадратура 1108m2
Се продава Плац во нас Сопиште
€ 48000

Се продава Плац во нас. Сопиште

Соби 0 Квадратура 730m2