info@yoursite.com 02 / 3111-544

станови во Охрид

Добијте понуда од агент
Се продава Стан во  нас Други
€ 59000

Се продава Стан во нас. Други

Соби 2 Квадратура 48m2
Се продава Стан во  нас Други
€ 113000

Се продава Стан во нас. Други

Соби 4 Квадратура 153m2
Се продава Стан во  нас Други
€ 40000

Се продава Стан во нас. Други

Соби 3 Квадратура 70m2
Се продава Стан во  нас Други
€ 75000

Се продава Стан во нас. Други

Соби 0 Квадратура 115m2