info@yoursite.com 02 / 3111-544

станови во Скопје

Добијте понуда од агент
Се издава Стан во нас Центар
€ 480

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 65m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 350

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 0 Квадратура 73m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 400

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 4 Квадратура 89m2
Се издава Стан во нас КВода
€ 200

Се издава Стан во нас. К.Вода

Соби 3 Квадратура 60m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 280

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 50m2
Се издава Стан во нас КВода
€ 250

Се издава Стан во нас. К.Вода

Соби 2 Квадратура 55m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
€ 450

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Соби 3 Квадратура 110m2
Се издава Стан во нас Центар
€ 550

Се издава Стан во нас. Центар

Соби 4 Квадратура 120m2
Се продава Стан во нас Центар
€ 237000

Се продава Стан во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 87m2
Се издава Стан во нас ЃПетров
€ 300

Се издава Стан во нас. Ѓ.Петров

Соби 2 Квадратура 50m2
Се издава Стан во нас Тафталиџе 2
€ 200

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 2

Соби 3 Квадратура 60m2
Се продава Стан во нас НЛисиче
€ 56000

Се продава Стан во нас. Н.Лисиче

Соби 2 Квадратура 38m2